Samostojno nakupovanje sedaj še hitrejše z rešitvijo Mikropis Selfshopping

Mikropis Selfshopping samostojno nakupovanje s pomočjo aparata Joya je že na voljo. Pametno nakupovanje, pri katerem sodoben kupec lahko sam preverja cene izdelkov in jih tudi skenira, omogoča še bolj hiter nakup.

Mikropis Selfshopping se je pridružil drugim rešitvam za pametno nakupovanje

Želja po nenehnem razvoju novih rešitev je v družino »Mikropis Retail« prinesla še enega člana. Samostojno nakupovanje smo kot prvi implementirali tudi na domačih tleh in s tem naredili naslednji pomemben korak na poti našega razvoja celovitih naprednih elektronskih rešitev.

Za hiter nakup, ki je bil cilj razvoja rešitve, je poskrbel enostaven in uporabniku prijazen postopek, ki krajša vrste na blagajnah. Kupec, ki želi samostojno opraviti nakup, se v trgovini prijavi s svojo kartico zvestobe in pridobi terminal Joya. Z napravo nato sam skenira kode artiklov, ki jih želi kupiti, na koncu pa predloži le še kodo, ki jo Joya izpiše za zaključek računa. Plačilo lahko opravi na hitri ali običajni blagajni, poleg samega nakupa pa sta veliki prednosti samostojnega nakupovanja tudi prikaz popustov in akcij ter stalen pregled vsebine celotne košarice.

Nova storitev za sodobne kupce Mikropis Selfshopping je od 25. novembra 2015 na voljo tudi v Sloveniji. Znana trgovska veriga je pilotni projekt pametnega nakupovanja z Joyo uvedla v svojo prvo trgovino v prestolnici in naročnik je bil zelo zadovoljen s prvim dnem pilotne produkcije. Tesno sodelovanjem z dolgoletnim naročnikom je prvi dan uporabe rešitve prineslo več kot 200 samostojnih nakupov v poslovalnici. Meseci načrtovanja, razvoja in testiranja so se torej dobro obrestovali, le vprašanje časa pa je, kdaj bo hiter nakup na voljo tudi v drugih poslovalnicah.