Gitex Technology Week 2016

Kmalu se odpravljamo v družbo najboljših na Gitex 2016

Dubai World Trade Center bo kmalu zopet gostil enega največjih tehnoloških dogodkov na svetu. Od 16. do 20. oktobra bodo na 36. sejmu tehnologije Gitex razstavljali vodilni razvijalci in ponudniki rešitev informacijsko komunikacijskih tehnologij.  Skupaj z njimi bomo tudi mi dobili svežo predstavo o sodobni resničnosti, do katere nas bodo vodile nove izjemne tehnologije in izkušnje.

Naše tesno sodelovanje z Dubai Silicon Oasis Authorities nam je tudi letos prineslo priložnost, da se sejma udeležimo kot njihovi gostje na razstavnem prostoru. Dogodka se bomo udeležili pod okriljem lokalne podružnice Mikropis ME FZCO in vas vabimo, da nas najdete v Zabeel Hall Z-B20. Srečanje z nami lahko tudi rezervirate preko e-sporočila, ki ga pošljete na naslov gitex@mikropisme.ae.

Na 36. tednu tehnologije Gitex bomo predstavljali rešitve Trgovine MBS in 24alife

Bogate izkušnje tridesetletne prisotnosti na trgih nam omogoča razvoj celostnih poslovnih rešitev po vzoru vodilnih tehnoloških trendov. Izmed vseh smo se za letošnjo predstavitev na sejmu Gitex odločili izbrati Trgovino MBS (bolj znan pod mednarodnim imenom MBS Retail) in 24alife.

V sklopu razvoja rešitev Trgovine MBS se v tem trenutku osredotočamo na celostno nakupovalno izkušnjo in razvoj njenih elementov. Detajlne analize in zanesljivo znanje nam nudita osnovo za oblikovanje rešitve, ki jo ukrojimo po meri naročnika. Za dobro nakupovalno izkušnjo stranke v trgovinah potrebujejo popolno podporo tako v trgovini kot zunaj nje, zato letos predstavljamo svoje inovativne pristope k:

  • fiksnim in mobilnim sistemom POS,
  • samopostrežnim blagajnam,
  • samostojnemu nakupovanju,
  • mobilnim plačilom,
  • logistiki znotraj trgovine,
  • klikni in zberi,
  • in vodičem po trgovini.

V razvojnem centru se med tem osredotočamo na rešitve za bolj zdravo in srečno prihodnost nas vseh, ki smo jo poimenovali 24alife. Skozi sodoben tehnološki pristop k zdravju vsakega posameznika mu pomagamo v vsaki njegovi življenjski vlogi omogočiti in ga spodbuditi k skrbi za zdravje. Zaposlenim je namenjena rešitev 24alife Corporate za uspešno izvajanje programa promocije zdravja. Za trenerje in fitnese je najbolj zanimiva rešitev 24alife Fitness. V hotelirstvu ponujamo 24alife Hotels, 24alife Seniors pa razvijamo za starostnike in njihove oskrbovalce. Poleg tega smo čisto sveže pripravili 24alife Connected Care, ki povezuje zdravnike s pacienti in 24alife Insurance za zavarovalnice.

Naš opis je že na spletni strani sejma Gitex 2016, kjer nas s klikom na gumb dodate v svoj načrt obiskov na sejmu. Z veseljem bomo za vas rezervirali tudi termin za srečanje, na katerem se bomo lahko pogovorili o naših idejah in priložnostih za sodelovanje. Vljudno vas prosimo, da nam pošljete e-sporočilo na gitex@mikropisme.ae in skupaj se bomo dogovorili, kdaj se vidimo.