MBS – Mikropis Business Solutions

30-letnica Mikropisa

Že 30 let razvijamo inovativne poslovne rešitve skupaj z vami in za vas.

Poslovne rešitve Mikropis

MBS razvija najsodobnejše informacijske, računalniške in druge pametne rešitve za vsako uspešno poslovno zgodbo.

Spoznajmo se

Povabite nas, da vam predstavimo rešitev, ki jo ukrojimo po meri vašega posla.

Zakaj v svoje poslovanje vključiti poslovne rešitve Mikropis

Popolna rešitev, narejena po meri vašega posla

Povejte nam, kaj so vaši poslovni cilji in ponudili vam bomo točno tisto, kar potrebujete, da jih boste dosegli.

Usposabljanje za produktivno uporabo

Povečajte produktivnost svojega poslovanja, tako da svojim zaposlenim zagotovite strokovno izobraževanje za uvedbo naše rešitve med končne uporabnike.

Vedno ustrežljivi in na voljo

Spoznajte našo ekipo za tehnično podporo, ki vam bo pri zapletu z veseljem priskočila na pomoč in svetovala, kako naprej.

Servis, ki vas ne bo pustil na cedilu

Z nami dobite dolgoletnega partnerja, ki skrbi tudi za popravila, obnove in posodobitve razvite in dobavljene programske in strojne opreme.

Priznanja največjih podjetij na IKT področju

Kot pooblaščen distributer vodilnih ponudnikov IKT rešitev redno prejemamo nagrade in pohvale svojih dobaviteljev in strateških partnerjev.

Rešitve Mikropis za novo dimenzijo vašega posla

Poslovne rešitve Mikropis pod imenom MBS razvijamo, postavljamo in vzdržujemo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na vseh področjih IKT. Ustvarjamo vrhunske celostne rešitve v skladu s sodobnimi trendi najzahtevnejših pametnih tehnologij, namenjenih uporabi v trgovini, gostinstvu, menedžmentu kadrov, financah, e-marketingu, skrbi za zdravje in dobro počutje ter na mnogih drugih področjih.

Ponudite več – ponudite Self-service

Samopostrežne blagajne, od katerih so najbolj znane Tik-Tak rešitve, razvite posebej za Mercator, so del družine samopostrežnih rešitev Mikropis. Samopostrežno blagajno nadgrajuje tudi rešitev Mscan za samostojno nakupovanje. Od jeseni 2015 pa ponujamo tudi Davčno blagajno Mikropis Appos za obvladovanje davčnih skrbi z dodano vrednostjo nadgradnje vašega poslovanja.

Mikropis Svetovalec je samopostrežni kiosk, primeren za prikaz praktično vseh vrst izdelkov oz. vsebin, ki jih želite ponuditi svojim strankam. V slogu te tehnologije smo razvili tudi Samopostrežni Kiosk oz. Info terminal, ki ga uporabljajo v javni upravi.

Naročite predstavitev

Appos
Retail

Popolna informacijska oprema vaše trgovine

Trgovina MBS je več-funkcijska, več-panožna in več-jezična rešitev za optimalno upravljanje oskrbovalne verige v trgovini, od dobavitelja do kupca. Združite prednosti informacijskih rešitev MBS centrale, MBS back office in MBS front office ter jih podprite z visokokakovostno strojno opremo vodilnih proizvajalcev.

Povabite nas na sestanek

Zaslužite več, zapravite manj

Marketinške aktivnosti skozi rešitve eSMS, eCard, ePos, ePay in eCoupon vašim strankam približamo kot še nikoli. Celostni pristop k mobilnemu marketingu bo že z minimalnim finančnim vložkom sinergijsko prispeval k povečanju vaše prodaje.

Preverite več

E-solutions

Pridružite se uspešnim gostincem

Celostno optimirajte svoje gostinsko poslovanje. MBS Gostinstvo zajema naročanje, zaloge, inventuro, nabavo, prodajo, blagovno-materialne tokove ter analitiko za vse omenjene procese. MBS centralo, MBS back office in MBS front office smo preoblikovali prav za namere uporabe v gostinstvu.

Povabite nas na sestanek

Obvladajte svoje finance

Modul za spremljanje finančnega poslovanja MBS Finance ponuja vhodno knjigo za dokumente v elektronski obliki, saldakonte, spremljanje in urejanje plačilnega prometa, vodenje glavne knjige, obračun in evidenco DDV, vodenje blagajne ter vodenje osnovnih sredstev.

Pozanimajte se

Finances
HRM

Celovito upravljanje s kadri

MBS Kadri je programski paket za celovito upravljanje z največjim bogastvom podjetja – zaposlenimi. Omogoča vodenje HRM, upravljanje kariere in razvoja zaposlenih ter njihovo izobraževanje in spremljanje uspešnosti. Posebno poglavje predstavljata tudi modula Plače in Evidenca delovnega časa.

Pozanimajte se

Stopite z nami na pot poslovnega uspeha

Povabite nas, da vam v sklopu poslovnega svetovanja pripravimo najustreznejšo personalizirano rešitev.

Pošljite povpraševanje

Skrb za zdravje v vašem žepu

24alife Personal v obliki brezplačne pametne rešitve, ki jo sestavljata aplikacija in spletni portal, vsakemu uporabniku prinaša celostno podporo zdravemu življenjskemu slogu. Izkoristite tudi prednosti povezovanja 24alife Personal s poslovnimi orodji 24alife, razširite in digitalizirajte svoj posel ter ga strankam dostavite na napravo, ki so ji najbolj zvesti, njihov pametni telefon.

Spoznajte 24alife

24alife
Turnkey solutions

Rešitev celotnega poslovanja, ukrojena po vaši meri

V skladu z željami in potrebami naših naročnikov celostno zasnujemo, razvijemo in implementiramo ter vzdržujemo personalizirane programske rešitve za optimizacijo poslovnega sistema. Vse naše rešitve na ključ skupaj z vami ukrojimo po meri vašega posla.

Sodelujte z nami

Uživajte v prednostih predanega in izkušenega poslovnega partnerja.

Spoznajmo se

Novice

Oglejte si novice o poslovanju podjetja Mikropis in povezanih podjetij.

Naši partnerji

Zaupanje nam izkazujejo največji svetovni IKT ponudniki. Kot pooblaščeni distributer vodilnih programskih in strojnih rešitev zagotavljamo kakovost naših dobaviteljev in jo nadgrajujemo z lastnim razvojem.

Povšečkajte nas

Ste na Facebook-u? Tudi mi. Sledite dogajanju v podjetju in na terenu ter ostanite na tekočem.

Zanima me

Sporočite nam svoje želje in z veseljem bomo pripravili rešitev, skladno z vašimi poslovnimi potrebami.

Ime in priimek*

Email*

Telefonska številka

Podjetje

Vaše sporočilo